Galerija


Gažon, 20.09.2017

Pesem jesen pozlati

V domu Danica v Gažonu so svojim stanovalcem pripravili sproščeno in veselo popoldan PESEM JESEN POZLATI, kjer je odmevala pesem, glas harmonik, pa še zavrteli so se ob veselih ritmih glasbe.

V jedilnici so se zbrali in prisluhnili zvokom osmih harmonik Kulturnega društva Harmonikaši iz Izole, pod vodstvom Andreja Gropajc  in nadaljevali s pesmimi in prepevanjem ženske pevske skupine Cvet v laseh pod vodstvom Marjetke Popovski. Bilo je veselo, vriskajoče, stanovalci so zaplesali tako s pevkami, zaposlenimi in svojimi sorodniki, ki so se tudi udeležili veselega jesenskega popoldneva. Naravnost iz izolske tržnice je prišla tudi vsem poznana Celestina v družbi svoje hčere Danijele in Suzi iz bližnjega kava bara. Vesela pesem se je nadaljevala tudi na dvorišču Doma Danica, kjer so stanovalci skupaj s svojimi svojci še posedeli, prepevali in se vsem iz srca zahvalili za prijetno družabno srečanje.

Še posebej se je vsem zahvalila upravnica doma Danica, ga. Marita Sabadin Ferrara, saj so pevke in harmonikaši naredili veselje tudi vsem slavljencem, ki so pred kratkim praznovali svoje visoke jubileje, med njimi Alda Hrobat in Nela Apollonio, ki sta obeležili svojih častitljivih 90 let.